12.11.2021. 20:50
0
Roditelji djevojčice iz Kaknja: Rekli su nam da je mozak uništen, spaljen!
FOTO: YoutTube; Screenshot
Amira i Muris Gadžun, roditelji djevojčice iz Kaknja koja je u toku rutinske oftalmološke operacije u privatnoj ordinaciji pala u komu, i dalje su u bolu i nevjerici. Svaki dan kada dobiju PCR test posjećuju je u Intenzivnoj jedinici Pedijatrijske klinike KCUS-a.

Zdravstveno stanje je isto, prenosi portal N1info:

“Zadnje kad smo bili, pozvali su nas svi ljekari na jedan sastanak i rekli su nam da su radili CT mozga, da je mozak potpuno uništen, spaljen, da je izgubio svu funkciju svoju i srce da radi samo pomoću aparata i to je sve što znamo”, kaže nam majka Amira za N1 televiziju.

Na pitanje N1 da li su bili u Tužilaštvu KS, otac djevojčice je rekao:

“Mi smo jučer samo izjavu dali, oni su rekli da će sve pokrenuti”.

 

Video koji je uzburkao javnost pogledajte klikom OVDJE.

Advokata su kontaktirali, ali rekao im je da je za sada još prerano njegovo angažovanje.

“Šta god da se desi u Božijim je rukama, ali ako je kriv neko treba da se zna jer ima još djece na ovom svijetu. Možda sutra dođe moje drugo dijete da mora oko operisati, da mi ubiju i drugo dijete. Ako je neko kriv, neka odgovara”, ističe majka Amira za N1.


(Amer Mujezinović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.