7.4.2022. 11:57
0
Memo pitao Mandića: Ping-pong mi više ne treba, nego samo da mi neko konkretno kaže
Sulejman Memo Haljevac, vijećnik SBB-a u Općinskom vijeću Centar na današnjoj sjednici postavio je pitanje načelniku Srđanu Manduću u vezi kapitalnog projekta Prve transverzale.

On je rekao da je prethodnih dana obišao sve nadležne službe u Kantonu Sarajevu i da su ga svi uputili na jednu adresu - Općina Centar Sarajevo.

- Godinu i po nismo pomakli centimetra u izgradnji Prve transverzale. Želim danas dobiti odgovor kada krećemo s uklanjanjem kuće i famozne garaže u Tešanjskoj ulici? Bio sam i u Općini Novo Sarajevo gdje su mi rekli da će oni početi kada Centar počne. Ping-pong mi više ne treba nego samo da mi neko konkretno, ispred Službe ili općinski načelnik, kaže kada ćemo mi odraditi svoje da bi ovi drugi mogli početi s radovima - naveo je Haljevac.

Podsjetio je da su se jučer svi dičili Sarajevom.

- Hajmo napraviti moderno Sarajevo i konkretno preći na posao, bez šuplje priče - zaključio je Haljevac.


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.