3.6.2022. 15:11
3
Memo Haljevac ima rješenje: "Ahmede, dovedi Lidiju ovdje u centar, neće joj se noge vidjet od trave, hajde bujrum, ovdje ne smeta ništa"
Nakon što se otvorila hajka na Lidiju Bačić, hrvatsku pjevačicu, jer je "nosila prekratku haljinu" na promociji pjesme ispred sarajevske katedrale, uslijedile su brojne reakcije političkih subjekata.

Među prvima su reagirali iz klubova Gradskog vijeća Sarajeva Naroda i pravde, Naše stranke i SDP-a, koji su performans oštro osudili.

- Oštro osuđujemo i pozivamo nadležne organe da pravovremeno reagiraju i u skladu sa zakonom, opomenu i sankcionišu učesnike - naveli su u saopćenju. 

I na društvenim mrežama otvorila se velika polemika, ko je upravu.

U međuvremenu, reagirao je i Sulejman Haljevac Memo, šef kluba SBB-a u Općinskom vijeću Centar.

- Ahmede (Švrakić, direktor Hayat produkcije), dovedi ovdje Lidiju u centar, ovdje joj se od ove trave neće vidjeti noge. Tu smo, hajde, bujrum, ovdje ne smeta ništa - poručio je Memo na Facebooku.

@avaz.tv Ahmede, dovedi ovdje Lidiju... ovdje joj se neće vidjeti noge 😄 #memo #avaztv #lidijabacic #ahmedsvrakic #foru #foryou #foryoupage #viral #fypviral #fypシ #fatmirsulejmani #muzika #showbiz #balkan #sarajevo #bosna #fypシ゚viral #bosna_i_hercegovina #crnagora #srbija #hrvatska #fypage ♬ Spongebob Tomfoolery - Dante9k Remix - David Snell

Podsjetimo, Lidija je s kolegom Fatmirom Sulejmanijem promovirala pjesmu "Sjaj" ispred sarajevske katedrale, u produkciji Hayata. 

(A. Balićevac)

 

 
3
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.