19.6.2023. 9:25
0
Tuga u porodici velikog navijača Bosne i Hercegovine: Uoči utakmice "Zmajeva" poginula mu desetogodišnja kćerka
Danas je najtužniji dan u domu Admira Kaltaka, dugogodišnjeg člana BHF-a.

Jučer je u saobraćajnoj nesreći u švicarskom Aarauu teško stradala desetogodišnja Alisa Kaltak. Kćerka velikog navijača, humaniste, dobrotvora i patriote.

Unatoč svim naporima liječnika danas je prestalo kucati srce Admirove princeze. Nesreća se dogodila uoči utakmice “Zmajeva” u Lisabonu, kada je na pješačkom prelazu autom udario neoprezni vozač.

Admir Kaltak nedavno je s prijateljima pokrenuo, organizirao i uspješno realizirao akciju prikupljanja pomoći više od 200.000 eura za liječenje teško bolesnog mladog nogometaša iz Sanskog Mosta Muhameda Talića.

To je samo jedna od brojnih humanih akcija u kojima je sudjelovao on i njegova porodica. Porodica, FK Brdo iz Hambarina, Željo, reprezentacija i BHF njegove su velike ljubavi.

Admir Kaltak je mnogima bio svjetlo na kraju tunela, slamka spasa. Sada, u najtežem trenutku, Admir i njegova porodica trebaju našu podršku pišu Sportske.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.