26.6.2023. 16:52
5
Otac pretučenog mladića iz Bratunca: Rekli su mu: "Klat ćemo vas kao '95-te što smo vas klali". Izboli su ga, slomili mu nos i izbili zub
Mladić Osman Mehanović (19) iz Bratunca pretučen je u petak navečer 23. juna, oko 23:00 sata, na parkingu. Njega su napala tri mladića koja su mu nanijela teške tjelesne povrede.

Kako je za Avaz ispričao njegov otac, Hazir Mehanović, Osman je krenuo kući pored pekare Cipovka. 

Izbili mu zub i slomili nos

- Stajalo je četiri ili pet momaka ispred pekare. Oni su mu nešto pričali, obraćali mu se ali on ih je ignorisao. Onda su mu rekli "Čuješ ti, tebi se obraćamo, klat ćemo vas kao '95-te što smo vas klali, mi smo iz Kravice". On je opet nastavio, jedan je prošao iza pekare i on ga je gurnuo preko žive ograde, popeli su se na njega gdje su mu izbili zub i slomili nos. Kada je počeo da se brani izboli su ga u ruku, da li nožem, čime ne znam. Ima ubod 2,5 cm na ruci - rekao je Mehanović. 

Ističe da su išli kod doktora i da je policija uzela izjave.

Privedena trojica mladića

- Rekli su da će slučaj biti proslijeđen nadležnom tužiocu. Sve je prijavljeno u PS Bratunac. Privedena su trojica mladića.

Za kraj, Hazir ističe da se njegov sin bolje osjeća.

- Još uvijek mu se manta. Boli ga ruka gdje je izboden, kaže da nije vidio u mraku šta su koristili ali je najvjerovatnije nož u pitanju - zaključi je Mehanović.

5
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.