14.7.2023. 15:31
0
TikTokeri objavljivali snimke iz Srebrenice na dan godišnjice genocida i razbjesnili javnost: "Nemate grama mozga ispod kose. Uperili prste jedan u drugog kao da se slikaju kraj Ajfelovog tornja, a ne.."
Prije tri dana obilježena je godišnjica genocida u Srebrenici, a još 30 žrtava srebreničkog genocida je pronašlo smiraj u Potočarima.

Njima je klanjana dženaza, a porodice su ukopale uglavnom nekompletna tijela svojih najmilijih.

Nekoliko hiljada građana došlo je u Potočare, a među njima su bili i TikTokeri Huda Kompany i Šeik Bosna i to ne bi bila vijest da ogorčeni građani ne komentarišu njihov postupak kod slikanja i snimanja videa.

Naime, njih dvojica su odlučili snimati TikTok video iz Potočara, a na fotografijama pored spomenika žrtvama su nasmijani.



“Došli ste na dženazu odati počast žrtvama koje su svoje živote dali za ovu državu, majke, sestre, nane, braća su ostali bez svojih najmilijih, a vi klošari ste došli ovdje da se reklamirate, došli ste skupljati lajkove i preglede na žrtvama. Stidite se. Pored uplakanih majki, sestri, nana, djedova koj ispraćaju svoje najmilije u suzama, vi pozirate uz lajk i osmijeh. Ništa vam nije sveto”, stoji u jednoj objavi na Facebooku.

“Stali kraj kamena u šehitluku i mezarju sa 8.372 imena i slikati se s dignutim palcem, pa nemate grama mozga ispod kose. Uperili prste jedan u drugog kao da se slikaju kraj Ajfelovog tornja, a ne kraj kamena sa 8.372 žrtve genocida”, napisao je ogorčeni Nihad Aličković.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.