30.7.2023. 15:08
0
Prodate milionske nekretnine na Bjelašnici
Kantonalna agencija za privlačenje investicija i privatizaciju izvijestila je o prodaji određenih nekretnina.

Najvrednija je poslovna zgrada poznata kao MOC PRESS CENTAR sa zemljištem, ukupne površine 2397 metara kvadratnih na Bjelašnici.

Prodavac je Kantonalno javno preduzeće ZOI 84 Olimpijski centar Sarajevo, izvještava BiznisInfo.ba.

Ova nekretnina je prodata za oko 1,5 miliona KM.

Učesnici na aukciji bili su Fuad Džafić iz Sarajeva i firma Brend d.o.o. Sarajevo, a nije navedeno ko je od njih kupac. Vlasnica firme Brend je Mediha Džafić.

Druga nekretnina je posebni dio apartmana Hotela Bjelašnica – poslovni prostor u suterenu, ukupne površine 63 metra kvadratna. Ova nekretina je prodata za 126 hiljada KM. Prodavac je isti.

Treća nekretnina se nalazi u naselju Rožat u Dubrovniku a prodata je za oko 95 hiljada KM.

Prodaja je provedena krajem juna.


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.