6.9.2023. 16:47
2
Ivana Marić objavila fotografiju iz registra boraca: "Može li neko objasniti ovu misteriju jer nije moguće da SDA laže. Pa jel'"
Nakon što je SDA objavila da je njihov kandidat za nečelnika Općine Stari Grad Sarajevo Dženan Selimbegović reagovala je i politička analitičarka Ivana Marić.

Naime, u biografiji Selimbegovića se, između ostaloga, navodi da je bio pripadnik Armije BiH i to kao dobrovoljac. Priključio joj se navodno 1992. godine.

“Može li neko objasniti ovu misteriju jer nije moguće da SDA laže. Pa jel’! Registar radi, jer uredno izbaci podatke da je moj rođak, koji je isto godište kao i Dženan, proveo cijeli rat u Armiji RBiH”, navela je Marić.

Ona je priložila i fotografije na kojima se vidi da registar boraca ne može pronaći nikoga pod imenom Dženan Selimbegović.


(Ajdin B.)

 

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.