7.9.2023. 13:30
2
Zahiragić podijelio sliku Dženana Selimbegovića u uniformi i poručio Ivani Marić: Zamislite te drskosti, sva uzbuđena valjda zato što je mislila da je konačno nešto tačno napisala...
Nakon što je politička analitičarka Ivana Marić jučer objavila da u registru boraca ne može pronaći kandidata SDA za načelnika Općine Stari Grad Dženana Selimbegovića, reagovao je i zastupnik u Skupštini KS i delegat u Domu naroda PFBiH Haris Zahiragić.

On je uz fotografiju iz Selimbegovića u uniformi i iz registra boraca na kojoj se vidi koliko je on proveo u ARBiH napisao:

- Dokle su spremni ići!?

Svega par dana nakon što je objavljena kandidatura Dženana Selimbegovića za načelnika Starog Grada, spavači su se probudili. 

Krenuli su sa napadima iz različitih pozicija. 
Međutim, fali im materijala, jer je to pošten čovjek koji u svojoj profesionalnoj karijeri nema nečasnih radnji, pa su počeli "udarati" nisko...

Najdalje je otišla Ivana Marić koja ga je čak optužila da nije bio pripadnik Armije RBiH. Zamislite te drskosti!?

Sva uzbuđena, valjda zato što je mislila da je konačno nešto tačno napisala, optužila nas je da smo slagali da je Dženan Selimbegović bio pripadnik Armije RBiH.  

Kucalo ga u registru valjda, pa nije provjerilo da li su napravili tipfeler prilikom unosa i umjesto Dž možda napisali Đ...

Kako kažu naši stari, dva puta mjeri, jednom sjeci.

Da, to je ona Ivana koja je napadala Haški tribunal i govorila na međunarodnom panelu kako su Bošnjaci izmišljena nacija.

Sada je, najednom, njoj važno da li je neko bio pripadnik Armije RBiH ili nije?

Svakako, gori od Ivane su režimski mediji koji su prenijeli tu informaciju sa tendencioznim naslovima, bez da su je provjerili.

Iako borci jedni za druge znaju, pa te laži ne mogu oštetiti ni nas ni Dženana, radi šire javnosti objavljujem ovu sliku i njegov ratni staž, ali i da vidite dokle su spremni ići oni koji žele da oblikuju našu svijest i javno mnijenje.

Doduše, nema 4 godine i 22 dana staža kao pojedini, ali svaki dan je kako mi kažu pošteno "zaradio", napisao je Zahiragić.



(Ajdin B.)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.