2.10.2023. 17:32
0
Oglasio se otac ubice iz Gradačca o njegovoj sahrani: "Ima on amidža koliko hoće. Neka rade šta hoće, mene to ne zanima"
Tijelo ubice iz Gradačca Nermina Sulejmanovića i dalje se nalazi u mrtvačnici u Tuzli, a kako je potvrđeno iz Komemorativnog centra Tuzla, uskoro bi trebao biti sahranjen.

Kako se navodi, trojica amidža su se javila kako bi organizirali dženazu Sulejmanoviću.

Fikret Sulejmanović, otac trostrukog ubice, rekao je da ga ne zanima kako teče procedura.

- Ima on amidža koliko hoće, neka ga sahrane, neka rade šta hoće! Mene to ne zanima. Ne znam šta radi ta opština da dva mjeseca ne mogu da ga ukopaju, rekao je Fikret za Republiku.

Nermin Sulejmanović, podsjetimo, ubio je svoju nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović ispred vikendice u mjestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova kćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Zločin je prenosio uživo na društvenim mrežama. Nekoliko trenutaka prije nego što će ispaliti metak u glavu svoje nevjenčane supruge upitao je Nizamu zašto ga je prijavila policiji, a nesretna žena je odgovorila da se bojala za sebe i dijete.

Nermin je potom ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), Đengisa i Denisa Ondera. U krvavom piru je ranjena je i supruga i majka ubijenih.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.