4.11.2023. 20:42
0
ATV Nanićeve Bužimljane nazvao “Domaći Hamas”
FOTO: Screenshot
Protestima koji se održao jučer u Krajini se odazvao veliki broj građana Bužima, Velike Kladuše koji su nezadovoljstvo zbog humanitarne krize u palestinskom gradu Gazi, koji je već danima bez hrane, vode i struje.

“Ovaj grad je uvijek bio na pravoj strani historije. Sram bilo Bidena i međunarodnu zajednicu da ubijaju djecu i tek rođenu djecu koja nemaju šta jesti piti. Spasimo ljudski rod”, kazali su neki od građana na skupu.” – izjavili su građani Bužima.

Nekoliko desetaka građana sa zastavama Palestine rekli su da se ovaj sukob mora odmah zaustaviti.

Protestima se odazvao veliki broj građana Velike Kladuše, koji su nezadovoljstvo zbog humanitarne krize u palestinskom gradu Gazi, koji je već danima bez hrane, vode i struje, iskazali noseći palestinske zastave, te uzvikujući “Free Palestine” (“Oslobodite Palestinu”)

Međutim televizija ATV u svom jutrošnjem prilogu Udruženje “Nanićevi Bužimljani” predstavila je kao “domaći Hamas”.



BUŽIMATV
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.