10.11.2023. 18:35
3
Kabiri se "osilio", počeo je držati lekcije Benjamini Karić
FOTO: instagram
Potpredsjednik Zrinjskog Amir Gross Kabiri, koji uveliko pruža podršku izraelskoj vojnoj operaciji u pojasu Gaze, u kojoj su pod plaštom borbe protiv Hamasa ubijene desetine hiljada nedužnih civila, prozvao je gradonačelnicu Sarajeva Benjaminu Karić putem društvenih mreža.

Kabiri je optužio Karić da podržava Hamas, što je na fonu onoga što tvrdi i izraelska ambasadorica u Bosni i Hercegovini Galit Peleg.

Potpredsjednik Zrinjskog je ranije optužio i navijače Čelika za antisemitizam, a nedavno je bivši premijer Federacije BiH Fadil Novalić istakao da mu je Kabiri u razgovoru rekao da smatra da Jakov Finci ne može predstavljati jevrejsku zajednicu u BiH.

image

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.