11.11.2023. 13:12
0
Mostarski vatrogasci izvlačili zmiju iz automobila u centru grada
FOTO: Facebook
Mostarski vatrogasci ove godine su mnogo puta intervenirali zbog zmija u automobilima i kućama. To se osobito odnosi na prigradska naselja u Mostaru gdje je zmija mnogo više nego ranijih godina zbog toga što u tim dijelima ima sve manje ljudi i kućnih ljubimaca. U prvom redu mačaka.

Ipak, kada sredinom novembra dobijete poziv da je zmija u središtu grada u automobilu, onda je vrijeme da se zapitamo šta se događa?

Visoke temperature za ovo doba godine još nisu primorale životinje da utonu u ‘zimski san’. Priroda je čak toliko zbunjena da su nedavno trešnje u Mostaru procvale, tako da pojava zmija nije iznenađujuća.

Ipak, slike koje su objavili mostarski vatrogasci na svome Facebook profilu govore o prilično jezivim scenama sinoć iz središta grada. Intervencija je bila još jednom uspješna, a na mrežama su lavine komentara o tome o kojoj je vrsti zmije riječ, prenosi Raport.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.