20.11.2023. 10:06
1
Dodikov direktor "Sarajevo-gasa" nazvao Beograđane "kretenima" zbog koncerta Merlina, oni mu se javili: "Krkan s Pala određuje čiji je Beograd"
Dino Merlin je protekle dvije noći održao dva spektakularna koncerta u beogradskoj Stark areni.

Oba koncerta su bila apsolutno rasprodana, te su ispunila očekivanja prisutnih.

Prve noći, svi su u glas pjevali Merlinov hit "Bosnom behar probeharao", što su mediji prenijeli, a pojedini "političari" pokušali iskoristiti za skupljanje onih najjeftinijih političkih poena, politikanstvo i populizam.

Jedan od takvih je i Dodikov direktor preduzeća "Sarajevo-gas" iz Istočnog Sarajeva Nedeljko Elek, čija je objava na Twitteru naišla na veliki broj reakcija.

"20 000 ljudi na Merlinovom koncertu u Bg?! Svaka Srbin iz Srpske, Crne Gore mora imati prijavu boravka u Bgd i da glasa!Najbolje ovim kretenima predati glavni grad", napisao je Elek.


Elek je dobio i veliki broj komentara iz Srbije.

"Ono kad krkan s Pala određuje čiji je Beograd. U šumu međede, za drugo nisi", glasio je jedan od komentara.

"Nedeljko, nemoj da prežalim ferguson tek ofarban, a ti da mu suzama podmazuješ hidraulik i poteznicu! Nemoj Nedeljko pravoslavna bosančugo ruske veroispovesti koji se lažno predstavljaš kao Srbin. Srbin nikada biti nećeš, možeš na trepavicama da dubiš", napisao je drugi Twitteraš.

"Drži se ti Republike šumske i za Beograd ne brini. Sve svoje probleme ste rešili pa bi nama da odredite kako da živimo. Neviđena budaletina", poručila mu je jedna korisnica Twittera.

"Druže zoveš se Nedeljko, možeš pičcati o poljoprivredi nikako o muzici i moraš momentalno ućutati", pisali su mu, između ostalog.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.