28.11.2023. 16:03
0
Na sastanku "Trojke" i HDZ-a prisustvovat će i ministri u Vladi FBiH
U zgradi Parlamentarne skupštine BiH u 17 sati bit će održan sastanak predstavnika stranaka "Trojke" (SDP, NIP, Naša stranka) i HDZ BiH. Ovo je drugi pokušaj, s obzirom da je prvi sastanak iznenada otkazan u prošli četvrtak iako su došli svi učesnici sastanka.

Riječ je o sastanku partnera sa nivoa Federacije BiH, a osim predsjednika stranaka razgovoru će prisustvovati i federalni ministri Nerin Dizdar (SDP BiH) i Adnan Delić (NIP).

Iako današnjoj sjednici Predstavničkog doma Parlamenta FBiH nije prisustvovao premijer Nermin Nikšić, njegovo prisustvo se očekuje na sastanku koalicije.

Delegaciju HDZ BiH predvodit će Dragan Čović, a uz njega bi trebao biti i neko od ministara iz Vlade FBiH.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.