18.12.2023. 20:19
0
Nadzorni odbor imenovao novog direktora Televizije Sarajevo: Pozicija povjerena dugogodišnjem novinaru i uredniku te televizije Harisu Dučiću
Danas je održana sjednica Nadzornog odbora Televizije Sarajevo (TVSA) na kojoj je izabran novi direktor.

Na poziciju direktora Televizije Sarajevo izabran je Haris Dučić, a za izvršnog direktora programa i produkcije Zerina Ćosić-Vrabac.

Dučić je dugogodišnji novinar i urednik TVSA koji je posljednje četiri godine obavljao funkciju izvršnog direktora za program i produkciju.

Dučićevo imenovanje za direktora TVSA uslijedilo je nakon što je bivša direktorica - Duška Jurišić preuzela četverogodišnji mandat kao zamjenica ministra za ljudska prava i izbjeglice u Vijeću ministara Bosne i Hercegovine.

Privremena vršiteljica dužnosti direktorice TVSA, nakon odlaska Jurišić, bila je Šejla Spahić.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.