5.1.2024. 22:21
1
Staša Košarac: Čuvamo RS i sačuvat ćemo je od Heleza, Murphyja, Schmidta i sličnih suludih pojava
Zamjenik predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH, Staša Košarac, poručio je večeras da sa ponosom on i njegov narod slave RS.

„Čuvamo je i sačuvaćemo od i Heleza, i kojekakvih ’heleza’, i Murphyja, i Schmidta i sličnih suludih pojava, koji poput lešinara vrebaju svaku priliku da napadnu RS, predsjednika Dodika, naš narod, sve nas. Pokušavaju silom da nas pokore, u nadi da ćemo postati njihovi poslušnici. Ucjenjuju nas i besramno prijete, osporavaju naša Ustavom i Dejtonom zagarantovana prava“, istakao je Košarac.

„I onda očekuju da ćutimo i ponizno prihvatamo njihove loše namjere?! Gospodo, ne ide to tako, neće vam proći! Niste nas zastrašili, a svoje prijetnje okačite mačku o RS-u", poručio je Košaac.

(Sead M.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.