19.1.2024. 15:08
1
Dodik o Trumpu: Kad pošalje Bidena u historiju, to će biti veliki dan za svijet. Njegove izjave o Orbanu i Putinu pokazuju da on razumije da...
Milorad Dodik još jednom je iskazao divljenje Donaldu Trumpu, vjerovatnom republikanskom kandidatu na predstojećim izborima za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država.

"Donald Trump je pokazao da je odličan lider, a njegove izjave Viktoru Orbanu (premijer Mađarske, op.a.) i Putinu (Vladimir Putin, predsjednik Rusije) pokazuju da on razumije da Amerika ne može biti jaka i velika ako ratuje sa svima.

Odnosi se grade na osnovu poštovanja i to Trump razumije.

Kad pošalje Bidena (Joe Biden, aktuelni predsjednik SAD) u historiju, to će biti veliki dan i za Ameriku i za svijet. Taj dan će doći vrlo brzo.

Podržavamo Donalda Trumpa. Želimo mu veličanstvenu pobjedu", poručio je predsjednik Republike Srpske i SNSD-a u objavi na društvenoj mreži X.


(Ajdin B.) 

 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.