20.1.2024. 15:47
1
Snijeg napravio probleme u Sarajevu: Stablo se srušilo u dvorište srednje škole u centru grada
FOTO: Radio Sarajevo/Čitatelj
Tokom noći snijeg je prekrio cijelu Bosnu i Hercegovinu, a padavine su bile izraženije u glavnom gradu.

U Operativnom centru Kantonalne uprave civilne zaštite Kantona Sarajevo za portal Radiosarajevo.ba potvrdili su da su zbog snijega na području našeg kantona imali nekoliko sitnijih dojava i intervencija.

"Uglavnom je sve kako treba. Imali smo par sitnih dojava, bila je jedna intervencija na Drveniji, drvo je palo u dvorište škole", kazali su iz Kantonalne uprave civilne zaštite Kantona Sarajevo.

Na sreću, povrijeđenih nije bilo, pričinjena je samo materijalna šteta.

Podsjetimo, snijeg je počeo intenzivno padati jučer iza 15 sati, a prema informacijama iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH danas se očekuje oblačno vrijeme bez većih padavina.

 
1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.