20.1.2024. 20:10
0
Evakuisan hotel ibis Styles u Sarajevu: Iz MUP-a KS kažu da "postoji kvar"
FOTO: Oslobođenje
Večeras u 19 sati započela je evakuacija hotela ibis Styles na području općine Novi Grad Sarajevo, nakon što se kroz prostorije hotela osjetio plin.

Naime, kako su ranije rekli iz Profesionalne vatrogasne brigade Kantona Sarajevo, najvjerovatnije je došlo do curenja plina sa obližnje benzinske pumpe.

Iz MUP-a Kantona Sarajevo su Oslobođenju potvrdili informaciju o evakuaciji.

- Postoji kvar, odnosno sigurnosna stavka vezana za benzinsku pumpu koja se nalazi neposredno uz hotel. Tako da je iz sigurnosnih razloga oko 19.00 sati započela evakuacija svih gostiju i zaposlenika hotela ibis. Trenutno su na terenu policija, vatrogasci i svi drugi koji trebaju da budu, kazala je za Oslobođenje glasnogovornica MUP-a Kantona Sarajevo Mersiha Novalić.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.