25.1.2024. 16:40
1
Iako je dio opozicije, Admir Čavalić sa kolegama iz SBiH podržao novi budžet FBiH
Tri zastupnika Stranke za BiH na jučerašnjoj sjednici Predstavničkog doma Parlamenta FBiH podržali su Budžet FBiH za 2024. godinu.

Zastupnik Admir Čavalić je za portala "Avaza" kazao da to ne znači nikakvo pridruživanje vlasti.

- Demantujem određene navode da mi nismo opozicija, smatramo da je ovo budžet građana. Povećanje budžeta od 500 miliona KM su omogućili poreski obveznici. Imali smo diskusije i ako naša podrška znači da ćemo smanjiti apetite određenih političkih trgovaca iz većine, jer isti postoje, onda smo uradili vrlo dobro. Drago nam je zbog toga - kazao je Čavalić za "Avaz".

(Sead M.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.