19.2.2024. 11:57
0
Sajam hotelijerstva i ugostiteljstva BiH HUBiH 2024
U Sarajevu će 05.-06.03.2024. godine, u Hotel Hills-u, biti održan Sajam hotelijerstva i ugostiteljstva BiH HUBiH 2024. U sklopu sajma će se održati masterclassovi kuhara, barmena, barista, somelijera, kao i konferencije o poslovanju i menadžmentu hotela i ugostiteljskih objekata, te konferencija o opremanju hotela, restorana i vila za odmor. Sajam, konferencija i masterclassovi o opremanju hotela i ugostiteljskih objekata u Sarajevu.
Događaj će okupiti struku na jednom mjestu radi lakše komunikacije i razmjene iskustava i znanja, ali i učenja. Sajam se sastoji iz dva dijela, izložbenog i konferencijskog. 

U izložbenom dijelu će se predstaviti kompanije iz horeca sektora sa svojim novitetima i proizvodima, nudeći posjetiocima sve informacije na jednom mjestu, savjete, preporuke, ali i nove trendove kada je u pitanju opremanje jednog objekta.

Masterclassovi će se održati prvi dan događaja 05.03.2024 godine gdje će eminentna imena gastro scene imati svoje masterclass-ove. Kupovinom dnevne karte bira se više edukacija koje se žele gledati. Poznata imena koja će održati masterclassove: Mario Mandarić – kuhar, Marin Rendić – kuhar, Ivana Bradarić – slastičar, Hamid Hadžić – kuhar, Dino Galvagno – kuhar, Dejan Živkoski – somelijer, Filip Pleteš – barmen, Filip Lipnik – barmen, Timur Kahrović – barista.

Prijava preko linka: https://hubih.sfera.ba/predavaci-masterclass/ 

U konferencijskom dijelu koji će se održati drugog dana sajma 06.03.2024. godine, bit će održana predavanja stručnjaka iz regije, kao što su: Admir Poško, Dženita Mustafić, Berina Bajrović, Gordana Puljić, Enis Hadžimujić, Kosta Mikić Weiss. Također će eminentna imena arhitekata razgovarati o temama uređenja hotela i restorana: Aleksandar Lilić, Kenan Brčkalija i Nikola Novaković. O predavačima pogledajte na linku: https://hubih.sfera.ba/predavaci-konferencija/. Prijavite BESPLATNO svoj dolazak na konferencijski i sajamski dio.

Cilj organizatora je na jednom mjestu okupiti menadžere, vlasnike i voditelje hotela, restorana, vila za odmor, kuhare, slastičare, sommelijere, kao i sve profesionalce koji posluju u horeca sektoru, te arhitekte i dizajnere enterijera i eksterijera. 

Radno vrijeme sajma je:
05.03.2024. godine od 09:00 – 18:30h.
06.03.2024. godine od 09:00 – 17:00h.
Ulaz za sajamski dio je besplatan za sve posjetioce!


Sve informacije o događaju potražite na linku: 
https://hubih.sfera.ba/hubih-sajam-2024/ 
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.