21.2.2024. 15:20
0
Istražuje se uzrok smrti: Tijelo policajca pronađeno pored puta kod Mrkonjić Grada
Tijelo P. R. iz Šipova pronađeno je jutros pored magistralnog puta Rogolji-Baraći, u mjestu Štrbina, općina Mrkonjić Grad, a istražuje se uzrok i okolnosti smrti.

Kako je saopćeno iz PU Mrkonjić Grad, Policijskoj stanici Šipovo je jučer oko 15.15 sati prijavljen nestanak P. R. koji se u ponedjeljak oko 13 sati uputio iz porodične kuće u nepoznatom pravcu automobilom marke škoda fabia.

- Automobil kojim se udaljio iz porodične kuće i tijelo pronađeni su danas u jutarnjim satima - saopćeno je iz PU Mrkonjić Grad.

Uviđaj su obavili pripadnici Policijske uprave Mrkonjić Grad, uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja uzroka događaja. Naložena je obdukcija tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS-a u Banjoj Luci.

Portal Jajceonline je objavio kako saznaju da se radi o 45-godišnjem policajcu iz Šipova koji je bio zaposlen u PU Jajce.

Prema saznanjima ovog medija, sumnja se da je, navodno, počinio samoubistvo iz vatrenog oružja.



0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.