24.2.2024. 12:37
0
Iza nje su ostali majka, sin, kćerka: Poznat termin dženaze ubijenoj Selmi Baluković
Selma Baluković, koju je 21. februara usmrtio partner Erno Szabo-Csaki u mjestu Lipnica kod Tuzle, bit će ukopana u nedjelju, na mezarju u Planama.

Dženaza će biti obavljena ispred džamije u Planama, u 12 sati.

Iza Selme su ostali njena majka, sin i kćerka, unuk, brat te mnogobrojna rodbina i prijatelja.

Selma je imala 48 godina.

image

Nakon što je usmrtio, njen partner, inače stopostotni invalid, pokušao je da izvrši samoubistvo. Trenutno je na jedinici intenzivne njege u UKC Tuzla, gdje mu je izvršena operacija zbog povreda u abdomenu.

Inače, Selma Baluković je bila članica Udruženja distrofičara Tuzlanskog kantona, a svojevremeno je obnašala i funkciju predsjednice Udruženja. Za nju su imali samo riječi hvale.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.