29.2.2024. 20:06
3
Predsjedniku RS-a Miloradu Dodiku je za rukom pošlo nemoguće: Pogledajte reakciju šokiranog Recepa Tayyipa Erdogana
Na aerodromu u Antaliji u isto vrijeme sletjeli su avioni u kojima su bili predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i predsjednik Turske Redžep Tajip Erdogan, prenosi RTRS.

Osim pozdrava, nakon nekoliko mjeseci od posljednjeg susreta, kako piše RTRS, "dva predsjednika su toplo i srdačno razgovarali nekoliko minuta uz prisustvo ministra spoljnjih poslova Turske Hakana Fidana".

Na poziv turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdogana, predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i  član Predsjedništva Željka Cvijanović učestvovaće na trodnevnom Antalija diplomatskom forumu, koji počinje sutra.

Dodik i Cvijanović trebalo bi da održe niz sastanaka na marginama ovog Diplomatskog foruma.

No, njima se toliko žurilo da su u Antaliju stigli prije predsjednika Turske pa je pomalo bilo smiješno gledati iznenađenog Erdogana kad je prvo što je ugledao nakon što je izašao iz aviona bio Dodik. Po Erdoganovoj reakciji da se zaključiti da ga Dodikovo prisustvo na pisti bezmalo iznenadilo.


(Ajdin B.)

 

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.