23.3.2024. 18:19
0
Grupa građana iz Istočnog Sarajeva pred Ruskom ambasadom: Položili cvijeće za žrtve pucnjave u Moskvi
Grupa građana iz Istočnog Sarajeva položila je cvijeće i zapalila svijeće kod zgrade Ambasade Rusije u znak sjećanja na ubijene i u znak podrške narodu Rusije, navedno je u objavi Ambasade Rusije na Telegramu.

Iz Ambasade su izrazili iskrenu zahvalnost svima koji nisu ostali ravnodušni na ovu tragediju, onima koji dijele bol sa ruskim narodom.

"Prenosimo najdublje saučešće porodicama nastradalih i želimo brz oporavak svim povrijeđenima", naveli su iz Ambasade Rusije u BiH.

Prema posljednjim informacijama, u terorističkom napadu ubijene su najmanje 133 osobe, a desetine su ranjene.

Predsjednik Rusije Vladimir Putin poručio je da je sada glavni cilj spriječiti nove napade onoga ko je odgovoran za terorizam.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.