2.4.2024. 10:02
0
MUP KS o eksploziji ispred kuće Irfana Čengića: Oštećena dva stambena objekta i dva vozila
FOTO: Oslobođenje
Sarajevski policajci još uvijek nisu identifikovalči osobe koje su aktivirale eksplozivnu napravu u ulici Škaljin Sokak ispred kuće Irfana Čengića, načelnika Općine Stari Grad

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS) saopćili su da nije bilo povrijeđenih, dok je došlo do oštećenja na dva stambena objekta i dva vozila. 

Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Sarajevo, a uviđaj su obavili pripadnici Uprave policije MUP-a KS. 

- Policajci nastavljaju rad na ovom predmetu, zaključuje se u saopćenju MUP-a KS. 

Podsjetimo, Čengić je informaciju o bacanju bombe podijelio na svom Facebook profilu. Kazao je kako ga bacanje bombe na kuću u kojoj živi sa porodicom "neće obeshrabriti da nastavimo procese koje smo obećali narodu".

- Sinoć je na moju kuću, pred sehur, bačena eksplozivna naprava sa ciljem da se zastrašim, kako bih obustavio procese vraćanja državne imovine narodu od onih koji je uzurpiraju godinama, naveo je, između ostalog, Čengić.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.