4.4.2024. 19:06
0
Dodik odgovorio Konakoviću: "Uzmi pa se veži sam gdje god hoćeš"
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik odgovorio je danas putem društvene mreže X ministru inostranih poslova u Savjetu ministara Elmedinu Konakoviću koji je, nakon intervencija Kristijana Šmita na Izborni zakon BiH, rekao "veži konja gdje ti aga kaže".

Komentarišući tu izjavu, Dodik je poručio Konakoviću: "Onda uzmi pa se veži sam gdje god hoćeš".

Konaković je ranije danas rekao da poštuje najnoviju odluku Kristijana Šmita, navodeći da "nije baš muštuluk" i da ne misli da je dobra odluka ako je Šmitova.

"Kako kažu, veži konja gdje ti aga kaže", dodao je Konaković.

Prema ispravkama, koje je objavio OHR, šest članova aktuelnog saziva Centralne izborne komisije /CIK/ ostaju do 2027. godine, jer se na njih ne odnose odredbe o penzionisanju.

(Erna H.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.