13.11.2023. 20:47
1
Dodik: Konaković mi je predlagao da se k'o fol "posvađamo" kako bi ojačao "kod svojih". Jadno, neostvarivo..
Predsjednik RS-a Milorad Dodik objavio je da mu je predsjednik NiP-a Elmedin Konaković predlagao "dogovoreni rat".

Tu tvrdnju iznio je u najnovijoj objavi na X-u (bivši Twitter).

Dodik je napisao:

"Ako Konaković misli da može da solira u BiH, izvodeći neke trikove i manipulišući činjenicama, vrlo brzo će mu postati jasno da je BiH jedina koja gubi u tome. 

Ako je to cilj, onda je veoma uspješan u svojim igrama na terenu, samo što bi u tim opasnim igrama jedino BiH mogla da prokliže.

Nekad pomislim da on i ne zna šta radi. Samo nedorasli i osrednji političar može govoriti o postavljanju zamki predstavnicima drugih naroda s kojima, navodno, želi da razgovara i sarađuje.

Pametni su oni što kažu: Kad Konaković zaigra za BiH, tada BiH najviše izgubi.

Nije davno bilo kada mi je predlagao da "k'o fol" uđemo u konflikt kako bi ojačao "kod svojih". Jadno, neostvarivo, mislim ovo "kod svojih", stoji u Dodikovoj objavi.

(Ajdin B.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.