6.10.2024. 19:10
0
SDA Stari Grad: Građani na djelu uhvatili Vedrana Dodika kako kupuje glasove
FOTO: Facebook
SDA Stari Grad objavila je na društvenim mrežama kako su građani Mošćanice uhvatili na djelu Vedrana Dodika, nosioca liste stranka Rame Isaka "Snaga naroda", da "kupuje glasove od građana Mošćanice za načelnika Irfana Čengića i za sebe i svoju listu".

- Nakon što su svojim očima vidjeli predmetno krivično djelo, isto su zadokumentovali i odmah pozvali policiju. Policijski službenici PU Logavina izašli su odmah na lice mjesta, te od prijavljenih lica uzeli izjavu.

Očekujemo da će policijski i pravosudni organi dovesti do kraja ovaj slučaj. Pozivamo sve naše članove i aktiviste, ali i sve građane Starog Grada, da ukoliko na terenu primjete ovakva ili slična ponašanja, ista odmah prijave policiji.

Također, trenutno je veoma niska izlaznost, stoga pozivamo sve građane da izađu na izbore i glasaju po svom izboru i svojoj savjesti - napisali su iz SDA Stari Grad.

(Erna H.) 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.