16.2.2016. 14:19
0
Glumac preminuo na probi, proboden mačem
Japanska policija saopštila je danas da je 33-godišnji glumac preminuo pošto je na probi u pozorištu proboden u stomak samurajskim mačem.
Policija je navela da istražuje da li se radi o slučajnosti ili o krivičnom djelu ubistva, prenijela je agencija AP.

Glumac Daigo Kashino (33) je na probi u centru Tokija proboden mačem, koji je mogao da bude pravi ili lažni, nakon čega je hitno prebačen u bolnicu, ali je nekoliko sati kasnije preminuo.

Japanski mediji navode da su drugi članovi pozorišne trupe koji su probali sa Kashinom rekli da su se okrenuli kad su ga čuli da stenje i da su videli da se previja od bola.

Oni tvrde da nisu vidjeli šta se dogodilo.
(Alo/Alen Avdić)
GlumacMac
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.