18.4.2016. 9:47
0
Folk pjevač, Šaban Šaulić, uspješno operisan u Milanu
Folk pjevač, Šaban Šaulić, kaže da je najgore prošlo i da se uspješno oporavlja nakon hitne operacije trbušne aorte koja je obavljena u Italiji

Piše: Haris Ahbabović

Šaulić je operisan u jednoj klinici u Milanu, gdje o njegovom zdravstvenom stanju brine tim najboljih ljekara. Iako iscrpljen od hirurškog zahvata, Šaban je za Kurir poručio da je operacija dobro prošla.

"Bitno je da se sve završilo dobro, on nakon intervencije nije imao nikakvih komplikacije i sada se osjeća odlično. Iako nije došlo do pucanja, morao je da ode na intervenciju, jer više nije moglo da se čeka. Doktori su nam tako savjetovali, pa smo ih poslušali", rekla je supruga Šabana Šaulića za Kurir.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.