3.8.2016. 19:26
1
Božo Vrećo uzeo honorar prije nego što je napustio predstavu?
Regionalni, ali i domaći mediji već danima pišu o skandalu koji je povezan sa predstavom "Koštana" Kokana Mlađenovića. Naime, Božo Vrećo koji je trebao igrati glavnu ulogu, napustio je predstavu samo šest dana prije njenog premijernog izvođenja.

Kao razlog za ovakvu odluku, Vrećo je naveo svoje zdravstveno stanje. No, Emir Hadžihafizbegović tvrdi da ništa nije ukazivalo na to da Vrećo ima problema sa zdravljem, kao ni da će se odlučiti na ovaj potez. 

Producenti predstave najavili su tužbu protiv Vreće, a on gostovanje na televiziji tokom kojeg će predočiti dokaze da nije lagao. 

U međuvremenu, Slobodna Bosna je objavila da je Vrećo, samo dan prije nego što je napustio hotel u kojem je bio smješten i vratio se u Sarajevo, uzeo honorar za rad na pripremi predstave. Nije poznato o kojem se iznosu radi, ali SB piše da je riječ o nekoliko hiljada eura. 


 
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.