3.3.2017. 14:56
0
Bračni par Obama će za knjige dobiti oko 60 miliona dolara
Bivši američki predsjednik Barack Obama i njegova supruga Michelle potpisali su ugovor s poznatom izdavačkom kućom Penguin Random House koja će objaviti njihove knjige.

Financijske pojedinosti ugovora nisu objavljene, no New York Times piše kako bi se moglo raditi o desecima milijuna dolara, a Financial Times iznosi podatak o više od 60 milijuna dolara, što će biti rekordna svota za knjigu nekog američkog predsjednika. Bračni par Obama poznat je po donacijama humanitarnim udrugama, a među njima je i zaklada Obama, što će biti slučaj i ovaj put, stoji u priopćenju izdavača.

Potpisivanje ugovora s Penguin Random Houseom uslijedio je nakon ponuda brojnih izdavačkih kuća, a nije poznato hoće li se raditi o memoarima. Penguin Random House dosad je izdao tri knjige Baracka Obame: 'Dreams of My Father', 'The Audacity of Hope' i 'Of Thee i Sing: A Letter to My Daughters'. Svaka od njih je, samo u Sjedinjenim Državama, prodana u više od tri milijuna primjeraka, prenosi Hina. 

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.