29.6.2017. 15:40
0
Rihanna u vezi sa bogatim saudijskim biznismenom
Poznata pjevačica Rihanna je nedavno fotografisana kako se vatreno ljubi sa muškarcem u bazenu tokom odmora u Španiji, ali medijima je trebalo malo vremena da otkriju o kome je riječ.

Hassan Jameel je saudijski biznismen koji je trenutno zamjenik predsjednika i potpredsjednik porodične kompanije Abdul Latif, jedne od najvećih na svijetu. Njegova porodica je vlasnik glavne licence za Toyotu, a njegovo bogatstvo vrijedi 1,5 milijardi dolara. Jameel je potvrdio spekulacije o vezi postavivši fotografije s Rihannom na društvene mreže.

Par se trudio da sakrije vezu od očiju javnosti, ali su shvatili da su stvoreni jedno za drugo, piše CDM.



“Rihanna je rekla svojim prijateljima da je zaljubljena u njega i potpuno je očarana njime. Provode zajedno mnogo vremena i zaista je riječ o ozbiljnoj vezi. Uživaju u društvu jedno drugog”, rekao je izvor za The Sun.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.