28.8.2017. 20:36
1
Oliver Dragojević: “Već sam odradio prvu turu hemoterapija”
Hrvatskom pjevaču Oliveru Dragojeviću pozlilo je prije dvije sedmice na sprovodu prijatelja, muzičara Remija Kazinotija.

Na taj je način zapravo saznao kako je bolestan, a do tada se odlično fizički osjećao.
 
“Svima se zahvaljujem na brizi, ali ono što mi sada treba jeste mir”, rekao je Dragojević

Trenutno se sa suprugom, tri sina, snahama i unučadi odmara u kući na Korčuli. Tamo ga, kažu lokalci, ne viđaju kao prije, ali znaju da je tamo, a viđen je i na rivi sa unucima i sinom, piše “Expressmag“…

“Ne mogu svima čitati dijagnozu doktora. Neke stvari su prelične. Dijagnoza je takva kakva je, ja se liječim, već sam bio na hemoterapiji, sad će biti nastavak i sve je u redu”, rekao je Oliver kojem jer na plućima pronađena masa, a još uvijek nisu stigli rezultati svih pretraga koje je pjevač obavljao. Na Korčuli kažu da se Oliver odlično drži, kako nije oslabio niti smršao. Pozdrave i najbolje želje šalju mu i mnogi kolege sa estrade. Splićanin je, kažu upućeni, koncentrisan na oporavak i razmišlja pozitivno.

“Kad shvatiš da vrijeme leti, čovjeka uhvati panika. Nije to najava kraja, već razmišljanja kroz koja prolaze svi stariji”, kaže Oliver.

(Merima Druškić)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.