8.1.2019. 15:56
0
"Možda na nekom drugom i boljem mjestu"
Smrt glumca Ive Gregurevića mnoge je rastužila,a pjevač Maid Hećimović se na emotivan način oprostio od svog sugrađanina iz Orašja.

Odlaze nam veliki glumci! Možda je Balkan izgubio jednog od najtalentiranijih glumaca. Posavina je izgubila jednog od najvećih sinova! Uvijek ću ga se sjećati u ovom njegovom maslinasto zelenom džipu i sa naočalama bas kao na ovoj slici! Čuo sam se s njim prije nekoliko mjeseci, trebali smo se vidjeti i nešto dogovoriti… na žalost zbog obaveza nismo stigli… Možda na nekom drugom i boljem mjestu… Počivaj u miru Ivo– napisao je Maid Hećimović, prenosi Express.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.