27.4.2019. 22:26
0
Džejla Ramović i ovaj put bila ubjedljiva na sceni „Zvezda Granda“
Džejla Ramović je i ovaj put bila ubjedljiva i na sceni „Zvezda Granda“ priredila sjajan nastup.Prođla je dalje direktno,a Marija Šerifović je odmah skočila sa stolice i otrčala joj u zagrljaj.

-Imam samo par riječi. Svaka ti čast,Džejla ti si zmaj na sceni.Otpjevala si Jelenu Tomašević kao zagrijavanje,a pjesma „Parnog valjka“ koja je dosadila svima i koju pjevaju na svakoj trafici,a zvučala je kao nova.Ti nisi normalna– rekao je Đorđe David,a Jelena se nasmijala.

–Đorđe je bio oduševljen,pa mi je rekao,ovo je dijete kreten.Naravno, u pozitivnom smislu.Ti si vanzemaljac-rekla je Karleuša. Marija je rekla da je nastojala da sve greške ispravi.

-Bilo je sve taman.Dopalo se žiriju, i dokle god mene poznaješ, za tebe nema zime-rekla je Marija, piše Express.

(Alen Avdić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.