21.5.2020. 8:13
0
Princ Harry završio na psihijatrijskoj klinici
Prema pisanjima Magazina Globe, princ Harry je primljen na psihijatrijsku kliniku u Californiji zbog post traumatskog stresnog poremećaja, poznatijeg i kao PTSP. Navodno je doživio i nervni slom, kao posljedicu majčine smrti čiju bol nosi od 1997, godine kada je stravično nastradala u saobraćajnoj nesreći, i kao posljedicu napuštanja kraljevske porodice nedavno sa suprugom Meghan Markle.

I sam je u jednom trenu priznao kako ne želi da se Meghan dogodi što se dogodilo njegovoj majci. No taj nesebični i muževni čin došao je s cijenom, koju sada izgleda plaća boravkom u psihijatrijskoj klinici. Stariji član kraljevske porodice koji je želio ostati anoniman pojasnio je što se događa sa 35-godišnjim princem koji se preselio s porodicom u Los Angeles, gdje još traju mjere karantene, te je dodao da služenje vojske u trajanju od deset godina ostavilo dodatne posljedice na njega. 



(Nermana Crnčalo)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.