7.1.2022. 20:32
0
Duško Tošić navodno lažno optužen, kaže da Karleuša ne govori istinu
Jelena Karleuša danas je sipruga, nogometaša Duška Tošića prijavila beogradskoj policiji zbog navodnog uznemiravanja, kkao ona kaže zbog šamara.

- Nisam udario Jelenu, nisam je ni pipnuo, jedino što se je istina je da se jesmo raspravljali. Dugo smo u braku, ja sam posvećen muž i otac - naveo je on.

 

- Najteže mi pada što umjesto da sam danas sa djecom i da u svojoj kući provodim praznik, u situaciji sam da sjedim u policijskoj stanici zbog prijave supruge. Šokiran sam ovim što mi se dešava, ne mogu da shvatim šta me je snašlo - navodno je rekao Duško Tošić, kome je policija izrekla mjeru zabrane prilaska supruzi u narednih 48 sati -  kazao je Tošić.


Saslušanju su prisustvovali i njegovi advokati Nebojša Perović i Nikola Premović. Perović je potvrdi za Kurir da je Duško Tošić negirao da je bio nasilan prema supruzi.



(Amer Mujezinović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.