29.11.2022. 17:41
0
Jill Biden predstavila božićne dekoracije: Rugaju joj se da “nema ukusa”
Prva dama SAD Jill Biden predstavila je ovogodišnje božićne dekoracije u Bijeloj kući. Dekoracije ove godine nose naziv We the People, a povodom otvaranja predsjednik Joe Biden i supruga poslali su poruku državljanima SAD.

“Nadamo se da ćemo ove godine predstaviti blagdanski duh oličen u samoj ideji Amerike: ‘Mi ljudi.’

“Tokom vaše posjete sobama prepunim historije i blagdanskih dekoracija, nadamo se da ćete se osjećati kao kod kuće i pronaći se u velikoj priči o Americi. Neka nam obećanje We the People osvjetljava put naprijed u novu godinu i okuplja na zauvijek”, poručili su Bideni.

Dekoriranje Bijele kuće rezultat je višemjesečnog planiranja i koordinacije između prve dame, osoblja rezidencije i tima koji se sastojao od više od 150 volontera.

U Bijeloj kući može se vidjeti 77 božićnih jelki, kućica od medenjaka, maketa Bijele kuće i posebno uređenje u svakoj od soba, a ono što najviše upada u oči jest to da je u dekoraciji upotrijebljeno čak 83.615 lampica.

Reakcije korisnika društvenih mreža na ovogodišnju dekoraciju su nekako podijeljene. Nekima je dekoracija lijepa, neki pak misle da je obična i ne baš previše impresivna.

Negativnih komentara bilo je puno više. “Melania Trump je to bolje okitila”, “Prošao sam kraj susjedove kuće i njegova izgleda super naspram ovog”, “Jill Biden uopće nema ukusa”, “Ovo izgleda kao da je sve nabacano u zadnji trenutak”, “Užas, pretpostavljam da je Jill dekorirala”, “Nemaštovito i nekreativno. Dosadno”, “Trebala je pogledati što je Melania napravila”, “Podsjeća na neke njezine haljine”…

A bilo je i onih pozitivnih.

“Gledam ove komentare i ne vjerujem. Zašto se ne veselite malo Božiću i ovim lijepim dekoracijama”, “Spektakularno”, “Jako lijepo uređeno, bolje nego prošli put”, samo su to neki od komentara na Instagramu.


(A. Balićevac)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.