15.5.2023. 16:55
0
Hailey o proširenju porodice s Justinom Bieberom: Strah me imati djecu s njim, stalno plačem zbog toga
Hailey Bieber, 26-godišnja američka manekenka i društvena influenserica, iznijela je svoje mišljenje o tome kako su ona i Justin Bieber otvoreni za dobrodošlicu novim članovima u svoju porodicu, ali je priznala da se osjeća ‘uplašeno‘ samom idejom.

Hailey je objasnila kako često plače zbog razmišljanja o tome da ima djecu sa svojim suprugom, poznatom pjevačkom zvijezdom, s kojim se vjenčala 2018. godine.

– Doslovno plačem zbog toga cijelo vrijeme, izjavila je u novom intervjuu u kojem je otvoreno razgovarala o mogućem proširenju obitelji u budućnosti.

Hailey je također izjavila:

“Toliko želim djecu, ali plašim se”, nastavljajući svoj intervju za “The Sunday Times”.

Dodala je kako joj je dovoljno što ljudi govore stvari protiv njenog supruga i prijatelja te kako ne može ni zamisliti suočavanje s ljudima koji govore o njenom djetetu.

Hailey je kćerka glumca Stephena Baldwina, najmlađeg od braće Baldwin, i grafičke dizajenrice Kenneye Deodato Baldwin. Ona i Justin kratko su se zabavaljali od prosinca 2015. do januara 2016. godine, kada su se razišli.

Pomirivši se i obnavljajući svoju romansu u junu 2018. godine, par se zaručio sljedećeg mjeseca.

Potvrdili su u novembru 2018. godine da su se vjenčali, a tema o djetetu za porodicu Bieber sve češće postaje aktualna.

Govoreći u emisiji “The Ellen DeGeneres Show” 2020. godine, Justin je istaknuo da je dijete ipak Haileyina odluka jer se radi o “njenom tijelu i o tome što želi napraviti”, dodajući kako misli da ona želi imati ne jedno, već “nekoliko” djece, navodi magazin Azra. 


(A.R.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.