1.7.2023. 18:22
2
Sin hrvatskog gradonačelnika poslao sliku međunožja Hani Hadžiavdagić i najstrašnije je izvrijeđao: "Na čemu ti zarađuješ.."
Jakov Šutalo, sin gradonačelnika Valpova Matka Šutala, nazvao je influensericu Hanu Hadžiavdagić balijskom k****m te joj poslao sliku međunožja.

Naime, Jakov je poslao privatnu poruku Hana u kojoj joj je napisao: “K***o balijska na čemu ti zarađuješ” te joj poslao fotografiju međunožja.

Hana je poruku podijelila na Instagramu sa svojim pratiteljima te navela: “Mora da je ponos porodice i prijatelja s ovakvim razmišljanjem”. Jedna od njenih pratiteljki brzo joj je odgovorila da je riječ o sinu gradonačelnika Valpova.

(Screenshot: Instagram)

Nakon što je saznala da je mladić koji joj je poslao uvredljivu poruku sin gradonačelnika jednog grada u Hrvatskoj, Hana je odmah poslala mail njegovom ocu.

(Screenshot: Instagram)

“Pretpostavljam da će Vas ova poruka uznemiriti, ali mislim da kao javna osoba (kao što sam i ja) trebate znati šta se dešava i šta Vaš sin šalje meni u inbox na društvenoj mreži Instagram. Ja sam neko ko 15 godina živi i radi u Hrvatskoj te se veoma uznemirim na poruke mladih ljudi koje sadrže mržnju i nacionalizam. U prilogu šaljem fotografije kao dokaz. Hvala Vam na razumijevanju te se nadam da će ova moja poruka utjecati na promjenu njegovog razmišljanja u budućnosti”, stoji u mailu.

Hana je potom dodala da je dosta mržnje na društvenim mrežama.

(Ajdin B.)

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.