30.7.2023. 9:03
0
Skandal na koncertu Cardi Bi: Djevojku u publici gađala mikrofonom
Reperka Cardi B je snimljena kako gađa djevojku u publici na njenom koncertu u Las Vegasu, pošto ju je ova gađala pivom, piše Daily Mail.

Cardi (30) je snimljena iz nekoliko uglova kako baca mikrofon, a snimci su se ubrzo raširili po društvenim mrežama.

Ovo nije prvi put da je Kardi odlučila da iskoristi mikrofon za nešto drugo, a ne za pjevanja, jer je noć prije ovog nastupa, iznervirala se u jednom klubu kad je DJ prekinuo jednu od njenih pjesama, a zatim gađala DJ-a mikrofonom.

Na snimku iz Las Vegasa vidi se kako Kardi, dok pjeva svoj hit iz 2018. godine, Bodak Yellow, reaguje prvo sa nevjericom kada je po njoj ispolivano pivo, a onda se brzo sabere i precizno gađa devojku koja ju je polila.


(Admir O.)

 

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.