9.8.2023. 17:15
1
Uskoro bivši suprug Elle Dvornik oglasio se nakon objave da se razvode
FOTO: Instagram
Charles Pearce objavio je fotografiju na kojoj pozira s obitelji u Velikoj Britaniji pa izazvao niz reakcija ljudi koji ga prate na profilu na Instagramu.

Britanski poduzetnik Charles Pearce oglasio se nakon vijesti da se on i naša influencerica Ella Dvornik razvode, što je ona sama potvrdila za magazin Story.

Razlog njihova razvoda zasad nije poznat, no on je na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira sa svojom obitelji u Velikoj Britaniji i kćerima Balie i Lumi koje dijeli s Ellom, a koje su mu došle u posjetu.

“Obitelj koja mi je nedostajala. Balie i Lumi su se sjajno provele, čak su poželjele ostati duže”, napisao je uz objavu, prenosi N1.

No onda su mu se javili brojni pratitelji od kojih su mnogi stali na Ellinu stranu, a bilo je i onih koji su mu uputili riječi podrške.

“Ovo je vrijedna fotografija. Tužno je što na njoj nedostaje mama, ali to je njezin izbor. Imate moju podršku”, “Tvoja obitelj je gdje je i tvoja žena, majka tvoje djece”, “Izgledate jako sretno! Želim vam sve najbolje”, “Lijepa obitelj”, “Tako lijepo, za poželjeti obitelj, izgledate kao obitelj prava. Ella ce shvatiti što je izgubila, ipak je ona mama, a živi kao da je u pubertetu još. Žao mi je radi djece”, podijeljeni su komentari koje je dobio.

Na onaj o tome gdje je njegova prava obitelj, Charles je imao sam potrebu odgovoriti, pa je napisao: “U pravu ste, ali moja obitelj su i majka, sestra, brat i njihova djeca koji me vole i brinu o meni i mojoj djeci bez granica”.

O problemima u braku Elle i Charlesa pričalo se već neko vrijeme, a ona je nakon svih nagađanja potvrdila da su u procesu razvoda. Dugo nisu objavili ni zajedničku fotografiju, a odvojeno provode i ljeto. Ella je s kćerima Lumi i Balie ljetovala na Braču, kod svoje mame Danijele, a Charles je trenutačno s kćerima u rodnom Londonu.

Nakon medijskih napisa o njihovu razvodu Ella se nedavno javila u pričama na svojem Instagramu.

“Mnogi su ovih dana izvukli iz konteksta izmišljeni sadržaj Alterelle, koja je na Instagramu kako bi promovirala pjesme, i taj sadržaj povezali sa mnom, pa ispali smiješni jer su objavu lika iz metaverzuma koju su vidjeli na profilu izmišljene osobe povezali s mojim životom i napravili lažne vijesti”, objasnila je tada Ella.

Ella i Charles bili su zajedno deset godina, a vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu. Ona je povodom njihove desete godišnjice, koju su proslavili u veljači, objavila fotografiju s vjenčanja i tada ničime nije dala naslutiti da među njima postoje problemi, no sada je posve jasno da je njihovoj ljubavi došao kraj.

(Elmedina H.)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.