21.9.2023. 13:08
4
Selma Bajrami ne prestaje provocirati Elvira Bolića: "Specijalno superstar mjesto u Zenici za najveću fudbalsku zvijezdu BiH ikada"
Elvir Bolić u razgovoru s medijima, dok je govorio o neuspjehu naše fudbalske reprezentacije, dotakao se i imena Selme Bajrami.

– Kada sam otišao gore u VIP salon, vidim na sjedalima piše Selma Bajrami, te nekih likova sačuvaj me Bože. Prođem kroz VIP i nikoga ne poznajem, a svi sjede u ložama. Uoči svake utakmice kupim za svoje prijatelje ulaznice, nikoga ne molim – rekao je Bolić.

Na ove njegove je reagovala i bh. pjevačica, što smo jučer prenijeli. 

A nakon silnih komentara na društvenim mrežama, Selma se opet oglasila:

- Prvu sljedeću utakmicu u Zenici od mene svi vi koji komentirate imate rezervirano VIP mjesto, a specijalno superstar mjesto ide za uvaženog gospodina i najveću fudbalsku zvijezdu BiH ikada - Elvira Bolića. Jedva čekam da navijamo za naše Zmajeve iz VIP lože. U pauzama specijalno za sve izvest ćemo pjesmu "Lijepe žene prolaze, svi ih redom opaze" gospodin Bolić i moja malenkost!

(Ajdin B.)

 
4
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.