17.11.2023. 14:05
0
Selma Hajek otkrila kako joj je bilo snimati senzualne scene erotskog plesa
FOTO: Screenshot/Youtube
Ples u krilu nije samo zabava i igra. Kao što smo vidjeli u filmu "Prevarantice s Wall Streeta", umjetnost erotskog plesa zahtijeva mišiće i izdržljivost.

Salma Hajek zna koliko to može biti izazovno, naročito nakon što je snimila burne scene s Čeningom Tatumom za nadolazeći film 'Magic Mike's Last Dance'.

"Izuzetno je tjelesno izazovno", rekla je dobitnica Oskara za u jednom intervjuu, referirajući se na scenu u traileru u kojoj

Tatumov lik, Majk Lejn, zavodi lik Salme Hajek, bogatu osobu, uz zavodljiv ples.

"Moj Bože. Samo čekaj da vidiš. Komplikovano je", rekao je.

Nadolazeća komedija-drama, koju je režirao Stiven Soderberg, prati Lejn dok se udružuje s likom Salme Hajek kako bi svoje talente prikazao u Londonu i napravio šou stripera.

To je posljednji film u trilogiji "Čarobni Majk" i navodno završava 30-minutnom plesnom scenom.

"Glumim snažnu ženu", rekla je Hajek u istom intervjuu.

"Znaš kakav je bio moj dan kad sam otišla u kancelariju? Samo bih sjedila i gledala, ono, nekih 12 muškaraca, polugolih, kako plešu i rade piruete. A ja im moram šefovati. Zvuči opako.  Hvala ti, Salma Hajek, što si hrabro izdržala ovo mučenje za dobrobit umjetnosti! Nemam riječi koliko sam uzbuđen što ću otvoriti vrata svijeta Čarobnog Majka sa Stivenom, Gregom, Ridom i nevjerovatnim ljudima iz HBO Maxa", rekao je Tatum kada je film najavljen, prenosi 24sata.

(Aldin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.