14.12.2023. 18:15
0
Rita Ora: Kad sam se rodila Kosovo je bilo dio Albanije
FOTO: Instagram
Popularna pjevačica albanskog porijekal Rita Ora (33) gostujući u američkom podcastu "Dear Media" ustvrdila je:

-  Rođena sam na Kosovu. U Albaniji, dobro, sad je Kosovo, ali ono je bilo dio Albanije. Onda sam se s godinu dana preselila u London...

Voditeljica podcasta komentirala je kako u muzičkoj industriji ima puno Albanki, a Rita se nadovezala: 

- To je divno, kad sam ja počinjala 2012., to nije postojalo. Sad imamo Dua Lipu, Baby Rexu i prekrasno je. Prirodno je da nas upoređuju, pogotovo što nas nema puno u svijetu... Ali nas tri smo jako različite.

Srbi su je u komentarima ispod snimke napali da širi laži i da bi se trebala educirati.

"Kosovo nikada nije bilo dio Albanije, ali ok, naravno", "Pitam se kad je Kosovo bilo dio Albanije?", "Prije nego što počnete širiti laži, pročitajte, molim vas, nešto iz historije", samo je dio komentara.

(Aldin B.)

Rita Ora
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.