6.3.2024. 12:31
2
Hana Hadžiavdagić se oglasila o padu Facebooka: "Trebali su ga vratiti samo nama lijepim i pametnim"
FOTO: ilustracija/vijesti.ba
Bh. influenserica sa adresom u Zagrebu, Hana Hadžiavdagić, osvrnula se na jučerašnji (kratkotrajni) pad društvenih mreža Facebook i Instagram.

Iako je prekid trajao tek nešto malo više od jednog sata, oko toga se podigla velika fama i špekulacije, a komentar je u svom stilu dala i Hana Hadžiavdagić.

“Šteta što nisu vratili društvene mreže samo nama koji smo lijepi i s IQ-om većim od 120”, napisala je u storyju u kojem je objavila fotografija na kojoj se gleda u ogledalo.

Glasnogovornik Mete Andy Stone kasnije je ponudio obrazloženje kvara.

"Tehnički problem je doveo do toga da ljudi imaju poteškoća u pristupu nekim od naših usluga", rekao je Stone na X, te dodao:

"Problem smo riješili što smo prije mogli za sve koji su bili pogođeni, i izvinjavamo se za bilo kakve neugodnosti".

(Erna H.) 

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.