7.3.2024. 21:17
0
Priča se po beogradskim "brijačnicama": Melina duže od godinu dana imala vezu sa drugim
Haris Džinović prvi put je progovorio o razvodu od supruge Meline, kada je naveo da je prevaren, a za to je posljednji saznao.

- Ona zna razlog... Ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž posljednji sazna. Kažu ljudi da je razvod poslije smrti najteža stvar. Ja bih to malo demantovao. Kako? Pa fino, ako se tebi ne sviđa da budeš sa mnom, neću ni ja s tobom - naveo je Haris Džinović za hrvatski "In Magazin".

Kako se priča po Beogradu i kako se može čuti od nekolicine njoj bliskih ljudi, Melina već godinu i po dana uživa u romansi sa drugim muškarcem, ali javnost o tome ništa nije znala, piše Telegraf.rs.

Modna dizajnerka se iselila iz porodične vile na Senjaku i iznajmila je stan u luksuznom dijelu Novog Beograda.

Nagađalo se ko je prvi tražio razvod, a prema saznanjima Telegrafa, odluku da stave tačku na brak donijela je Melina.

- Melina je godinu i po dana sa tim muškarcem. Zna se po gradu ko je, ali niko ne želi mnogo da širi priču iz nekih razloga... Njihova kćerka Đina je prilično upućena u dešavanja i detalje iz maminog života, koliko znam ona zna za maminu vezu - objasnio je izvor.

(Ajdin B.)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.